google-site-verification=s97ayA1uqQf0xdi5YQtV6DGDrXumjttgLjGKcNU3zFs

600₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kapat

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Dönmezler6
  • Eastpak6
  • Hakan Çanta6
  • Jacbag1
  • Umur7
  • Yaygan2
Renk
  • Renkli 28
Fiyat (TL)
-

Sırt Çantaları

Limit:
28 sonuçtan 25 ile 28 arası görüntüleniyor.

Sırt Çantaları 

Kadın, erkek, çocuk sırt çantaları modelleri, sırt çantaları fiyatları, sırt çantası markaları, birbirinden şık, eğlenceli ve kullanışlı sırt çantaları dnzkirtasiye.com'da! Sırt çantası modelleri arasında farklı ihtiyaçlara yönelik ürünler bulunur. İnsanlar, eşyalarını güvenle taşımak için çantalara ihtiyaç duyarlar. Uzun senelerdir kullanılan çantalar, farklı formlarda ve stillerde dizayn edilir. Kullananlara kolay taşıma avantajı sunan sırt çantası modelleri, rahatlığıyla ön plana çıkar. Her tarzdan ve her zevkten kullanıcıya hitap etmeyi başaran ikonik modeller, birinci sınıf kalitede malzeme ve materyal seçimleriyle dikkat çeker. Su geçirmez ve hava alır özellikteki kumaş türleri, eşyalarınızı güvenle saklamak için ideal bir alandır.Okulda kullanılacak sırt çantaları ise canlı renk seçenekleri, enerjik desenleri ve çeşitli süslemeleri ile farklı zevklere sahip genç kızlara hitap eder. 

Sırt Çantaları Modelleri 

Sırt çantaları modelleri kişinin beğenisine göre değişiklik göstermektedir. Okula giden öğrenci için omuzları ve sırt kısmı ortapedik olan çantalar tercih edilmelidir. Böylelikle öğrenci ağır taşımak zorunda olduğunda daha rahat taşımış olurlar. Sırt çantaları yalnızca öğrenciler için değil günlük kullanım için yetişkinler de kullanabilir. Hem spor hem klasik giyime uygun çanta modelleri dnzkirtasiye.com web sitemizde satışa sunulmaktadır. Bunların yanı sıra laptop çantaları da tercih edilen modeller arasındadır. Güvenli laptop bölümü ve işlevsel cepleri ile konforlu bir kullanım için idealdir. 

Sırt Çantaları Fiyatları 

Sırt çantaları fiyatları ürünün modeline ve içeriğinde kullanılan malzemesine göre farklılık göstermektedir.Trend olan zımba süslemeli, püskül süslemeli ve fermuar detaylı gibi birçok modele uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Klasik tasarımları ile uzun yıllar modası geçmeden kullanılabilecek modelleri de aynı fiyat aralığında bulabilirsiniz. Ünlü markalardan ulaşacağınız orijinal modeller arasından modaya uygun popüler çantalara ve klasik ürünlere ulaşabilirsiniz. Aradığınız sırt çantaları modelleri uygun fiyat fısatıyla dnzkirtasiye.com web sitemizde. Hemen sitemize göz atarak aradığınız modeli uygun fiyata bulabilirsiniz.

Sırt Çantaları Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? 

Sırt çantası alırken dikkat edilecek en önemli unsur içeriğinde kullanılan malzemenin kaliteli olmasıdır. Sırt çantası ne kadar kaliteli olursa kullanım ömrü o kadar uzun olacaktır. Su geçirmez  sırt çantaları çeşitleri son dönemlerde en çok tercih edilen modeller arasındadır. Sırt çantası alırken çantanın hafif olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Hafif yapıları olan sırt çantaları sayesinde yürüyüş ve koşularda rahatça hareket etmenize imkan tanır. Sade ve minimal özellikleriyle görsel, kusursuz iç tasarımıyla işlevsel bir memnuniyet almanızı sağlayan modellerle eşyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz. 

© 2024 dnzkirtasiye.com All rights reserved.

dnzkirtasiye.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır