google-site-verification=s97ayA1uqQf0xdi5YQtV6DGDrXumjttgLjGKcNU3zFs

600₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kapat

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Uni-Ball30
Renk
  • Pembe 2
  • Mavi 10
  • Turuncu 3
  • Yeşil 5
  • Siyah 5
  • Kırmızı 2
  • Beyaz 1
  • Mor 1
  • Bordo 1
Fiyat (TL)
-

Roller Kalemler

Limit:
30 sonuçtan 25 ile 30 arası görüntüleniyor.

Roller Kalemler 

Roller kalemler bildiğimiz pilot kalemdir. Akışkan mürekkepleri ile yazılarınızın daha güzel görünmesini sağlayan roller kalemler yazma esnasında yazım kolaylığı da sağlamaktadır. Farklı kalınlıkları, renkleri ve  özellikleri bulunan roller kalemler kişinin tercihine göre satın alınmalıdır. Roller kalem oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Roller kalem uçlarının kalınlıkları da çok önemlidir. 0,1 ile 1 arasında değişiklik gösteren uçlar kişinin tercihine göre alınır. 0,1 uç ince , 1 ise kalın uçtur. 0,1 uç ile küçük yazı yazmak istediğiniz de tercih edebilirsiniz. 1 uç ile imza atarken daha çok kullanılır. Rahat ve pratik bir yazı yazma deneyimi için roller kalemler sıklıkla tercih edeceğiniz kalem çeşitleri olacaktır. 

Roller Kalemlerin Avantajları 

Roller Kalemlerin en büyük avantajı tükenmez kalem gibi mürekkebi bittiğinde atılması gerekmez. Bu özelliği tarafından öğrenciler, çalışanlar veya günlük kullanım için kullananlar tarafından tercih edilmektedir. Yazı yazarken tek sayfalara bile rahatlıkla yazı yazabilirsiniz. Sert yüzeye yazmanız gerektiğinde tükenmez kalem gibi yazmama durumu yaşamazsınız. Yazarken bastırmanız gerekmediği için uzun süreli bir kullanım deneyimi yaşamış olursunuz. Roller kalemlerin mürekkebi akışkan olduğu için yazılarınız çok güzel görünecektir. İlk başta dediğimiz gibi mürekkebi bittiğinde atmanız gerekmez çünkü yedek uç kullanabilir veya mürekkebini doldurabilirsiniz.

Roller Kalemlerin Fiyatları 

Roller kalemlerin fiyatları kalemin markası, tek kullanımlık ya da doldurulabilir olması, ucunun şekli ve inceliği, mürekkebinin özellikleri ve kişiselleştirilme imkanına göre değişir. Roller kalemlerin güzel yazması için kalemin modeli kadar, mürekkep ve iç yedek seçimine de dikkat etmek gerekir. Alacağınız iç yedeğin kaleminize uygun olması önemlidir. Ayrıca mürekkebinin solmaz ve su ile temas ettiğinde dağılmaz olması önemli belgelerin uzun süre ilk günkü gibi saklanmasını sağlar. Bu özellikler fiyatlarda değişim gösterebilmektedir.

Roller Kalemler Nerede Kullanılır? 

Roller kalemler ile yazılarınız daha güzel göründüğü için pek çok farklı yerde kullanım sağlayabilirsiniz. Öğrenciler proje ödevlerinde, çalışanlar imza atmak için kullanır. Kullanım alanları bahsettiğimiz şekilde sınırlı kalmamaktadır. Günlük hayatta her alanda rahatça kullanabileceğiniz roller kalemler uzun kullanımda dahi elinizi yormadığı için de sıkça tercih edilmektedir. Davetiye kalemi olarak da kullanılan roller kalemler beyaz,siyah ve sayısız renk seçeneği ile dnzkirtasiye.com web sitemizde siz değerli müşterilerimiz ile buluşmaktadır. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz web sitemizde ihtiyacınıza uygun her ürün bulunmaktadır. 

© 2024 dnzkirtasiye.com All rights reserved.

dnzkirtasiye.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır