google-site-verification=s97ayA1uqQf0xdi5YQtV6DGDrXumjttgLjGKcNU3zFs

600₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kapat

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Mattel32
Fiyat (TL)
-

Oyuncak Bebekler

Oyuncak Bebekler
Limit:
32 sonuçtan 25 ile 32 arası görüntüleniyor.

Oyuncak Bebekler 

Çocukların favori oyuncağı olan oyuncak bebekler her tarza hitab eden model çeşitliliğinin çok fazla olduğu oyuncak türüdür. Doğru yaş grubu için alınan oyuncak bebeklerin çok fazla özelliği bulunmaktadır. Sağlığa zararlı malzemelerden üretilmeyen oyuncak bebekler çocukların güvenle oynayacağı oyuncaklar arasında en baş sıralarda gelmektedir. Doğru oyuncak bebek seçimi çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlar. Ailenizin minik bireylerini mutlu etmek için dnzkirtasiye.com web sitemizde bulunan oyuncak bebekler ile her çocuğun hayallerini süsleyebilirsiniz.

Oyuncak Bebek Çeşitleri 

Oyuncak bebek deyince akla ilk gelen isim moda ikonu barbie bebek oluyor. Uzun sarı saçları ten renkleri ve güzel fizikleriyle kız çocuklarının en çok beğendiği oyuncak bebek arasında ilk sıralarda yer alıyor. Zaman geçtikçe çeşitliliği artan barbie bebek oyuncaklarının her çocuğun ilgisini çekebilecek özellikleri olması çocukları daha keyifli oyun oynamaya teşvik ediyor. Bunların yanı sıra bez bebekler, konuşan bebekler, örgü model bebekler, çizgi film karkaterlerinden oluşan bebekler gibi sayısız çeşide imza atan oyuncak bebek kategorisi her yaş grubuna hitab eden  bir zenginlik sunmaktadır. Aradığınız oyuncak bebek modelleri için dnzkirtasiye.com web sitemize mutlaka göz atmalısınız.

Oyuncak Bebekler Fiyatları 

Oyuncak bebek fiyatları alacağınız ürünün boyutuna ve markasına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Tekli olarak satılan oyuncak bebeklerin içerisinde yalnızca bebek olmaktadır. Set halinde satılan oyuncak bebekler de set içerisinde birçok aksesuar bulunur. Alacağınız ürüne göre de farklılık gösteren set içerisindeki ürünler içerisinde birçok farklı figürü bulundurur. Bazı modeller birden fazla bebeğin birleşmesi ile set halinde satılır ve banyo, spa, mutfak gibi temalarda farklı ürünlere ulaşabilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası için dnzkirtasiye.com web sitemizi ziyaret ediniz.

Oyuncak Bebekler Alınırken Nelere Dikkat Edilmelidir? 

Her çocuk için oyuncaklar ile oynamak çok keyiflidir. Keyifli vakitlerini daha da keyifli yapmak eğlenirken öğrenmelerini sağlamak da çok önemlidir. Çocuklar ilk ailelerinden gördüklerini uygulamaya başlarlar. Bundan dolayı oyuncak bebeklere kendi çocuklarıymış gibi davranıp anne rolüne girmeyi çok severler. Bundan dolayı oyuncak bebek satın alırken hareket edebilen, kıyafetleri değiştirilebilen oyuncaklar olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Çocuklar belli bir yaşa geldiklerinde  oyuncak bebekler bir oyuncaktan daha fazlası olabiliyor. Sağlığa zararlı olmayan ürünleri ve markaları tercih etmeniz çocuklarınızın sağlığı açısından çok önemlidir. Bebeklerin kolay temizlenebilmesi sizlere de kolaylık sağlar. Oyuncak bebek satın alırken kolay temizlenebilmesine dikkat etmeniz ebeveynler için büyük önem taşımaktadır.

© 2024 dnzkirtasiye.com All rights reserved.

dnzkirtasiye.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır