google-site-verification=s97ayA1uqQf0xdi5YQtV6DGDrXumjttgLjGKcNU3zFs

600₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kapat

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Adel4
  • Dönmezler10
  • Hakan Çanta19
  • Lol7
  • Ümit1
  • Umur7
  • Yaygan13
Renk
  • Renkli 61
Fiyat (TL)
-

Okul Çantaları

Limit:
61 sonuçtan 49 ile 61 arası görüntüleniyor.

Okul Çantaları 

Okul çantaları anaokulundan başlayıp lise dönemine kadar olan süreçteki en önemli ihtiyaçlardan biridir. Kitap ve defterlerin taşınması için okul çantası modelleri, farklı tasarımları ile her yaştan öğrencinin zevkini ve tarzını yansıtacak özellikler taşır. Çanta modelleri her yaş grubuna hitap edecek şekilde tasarlanır ve satışa sunulur. Uzun ve zorlu okul döneminde en büyük destekçi çocukların çantalarıdır. Çanta seçimi de oldukça önemlidir. Çocukların yüklerinin ağırlığına göre ortapedik çantalar tercih edilmelidir. Sırt ve omuz destekli çantalar ile kitaplar,defterler daha kolay taşınabilir. Anne ve babaların tercihleri de son dönemler de hep bu yönde olmaktadır. Farklı tasarım ve modellere sahip olan okul çantaları ile birlikte çocuğunuz eşyalarını rahat ve konforlu bir şekilde taşıyabilir aynı zamanda farklı bölmelere sahip olan bu çantalar sayesinde özel eşyalarını güvenli bir şekilde saklayabilir.

Okul Çantaları Modelleri 

Birbirinden farklı markaların üretmiş olduğu okul çantaları modelleri her yaşa ve her kesime hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Anaokulundan başlayıp lise çağlarına kadar uzanan bu süreçteki çanta modelleri dnzkirtasiye.com ayrıcalığı ile satışa sunulmaktadır. Çizgi film karakterlerinden, animasyonlara, çocuklara hitap edecek birçok çeşit bulunmaktadır. Gençler için ise daha sade ce spor modeller bulunmaktadır. Hepsi omuz ve sırt için destekli ürünlerdir. Çocuklar için bir diğer model ise tekerlekli çanta modelleridir. Tekerlekli çanta ile eşyalarını daha rahat taşıyabilecekleri gibi eğlenceli tasarımları ile daha da hoşlarına gidecektir. Anaokul çantaları içinde tekerlekli modeller bulunmaktadır fakat boyutları biraz daha küçüktür. 

Okul Çantaları Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? 

Okul çantası alınırken eğer çocuğunuza alıyorsanız çocuğunuzun ilgisini çekebilecek modellerden almanızı tavsiye ederiz. Böylelikle okula yeni başlayan minik öğrencilerimiz için seçtiğiniz çantalar daha motive edici ve okula gitmeye teşvik edici olabilir. Ortaokul ve lise çağında olan öğrencilerimizin yükleri biraz daha ağır olabiliyor bunun için ortapedik çantalar yani sırt ve omuz kısmı yumuşak olan çanta modellerini tercih etmeniz de fayda var. Aradığınız modeller eğlenceli tasarımlı çantalar, tekerlekli çantalar tüm ürünler dnzkirtasiye.com ayrıcalığı ile sizlerle.

Okul Çantaları Fiyatları 

Birbirinden farklı markaların üretmiş olduğu çanta modelleri kullanılan malzeme, bölme sayısı, iç bölme sayısına göre değişiklik göstermektedir. Okul çantaları arasından bütçenize en uygun modeli seçebilirsiniz. Okul çantası fiyatlarındaki değişkenliği belirleyen unsurlara ve özelliklere bakarak fiyatların neye göre değişkenlik göstereceğini anlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra yazılı ya da baskılı ürünlerde fiyat bakımından kullanıcılara farklı seçenekler sunar. Bu seçenekler arasından iyi bir değerlendirme yaparak bütçenize uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

 

© 2024 dnzkirtasiye.com All rights reserved.

dnzkirtasiye.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır