google-site-verification=s97ayA1uqQf0xdi5YQtV6DGDrXumjttgLjGKcNU3zFs

600₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kapat

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Can Yayınları86
  • Günışığı Yayınları98
  • Yuva Yayınları1
Fiyat (TL)
-

Çocuk Kitapları

Çocuk Kitapları
Limit:
185 sonuçtan 169 ile 185 arası görüntüleniyor.

Çocuk Kitapları 

Çok satan sürükleyici çocuk kitapları, en güncel hikaye kitapları, çocuklarda okuma alışkanlığı, hikaye setleri gibi ürünler çocukların eğlenirken öğrenmesini hedeflemektedir. Kitapların çocuklar üzerinde hem ruhsal hem fiziksel bir faydası olduğu uzmanlar tarafından onaylanmıştır. Çocuklarınızın yaşına uygun kitap seçimi yapmanız gerekmektedir. Çocuklara yaşından büyük kitaplar okutmak çok sağlıklı bir eylem değildir. Kitapların üzerinde belirtilen yaş aralıklarına çok dikkat edilmelidir. Çocuğunuzun yaş aralığına, ilgi alanına göre kitaplar seçmek çocuğun daha keyifli zaman geçirmesini sağlayacaktır. Çocuğun ilgisini çekebilecek kapak tasarımları, içeriği okuma hevesini arttıracağı için çocuk okurken ve kitap içerisindeki resimlere bakarken sıkılmayacaktır.

Çocuk Kitaplarının Faydaları 

Çocuk kitaplarının faydaları saymakla bitmez. Çocuğun gelişimine katkı sağlayan çocuk kitapları fiziksel ve ruhsal açıdan çocuğa yansır. Seçeceğiniz kitaplar ilgi çekici olmalıdır ki çocuk okurken sıkılmasın ve okuma hevesi kaçmasın. Günün belirlenen saatlerinde okunan kitaplar okuma alışkanlığı kazanmasını sağlar. Gece okunan kitaplar ise çocuğun daha rahat ve huzurlu bir şekilde uyumasını sağlar. Çocukların zihinsel, sosyal, bedensel ve duygusal gelişimlerine katkısı olan kitap okumanın çocukların kenndilerini ifade etme becerisi, anlama, dinleme gibi özelliklerini olumlu yönde etkiler.

Çocuk Kitapları Neye Göre Seçilmelidir? 

Çocukların okuma alışkanlığı kazanması için doğru kitap seçimi yapmak çok önemlidir. Kitap seçiminde dikkat etmeniz gereken birçok faktör bulunmaktadır. Çocuğunuzun ilgi alanına göre seçeceğiniz kitaplar okuma alışkanlığı kazanmasını ve yeni bilgiler öğrenerek bunu hayatında uygulamasını sağlar. Çocuğunuzun yaş grubuna uygun kitap seçmeniz de en önemli unsurlardan biridir. Kitapları satın almadan önce ebeveyn olarak sizlerinde incelemesinde fayda vardır. Çünkü içeriğini bilmeniz çocukların gelişimlerine sağlıklı bir şekilde katkıda bulunması açısından yararlı olacaktır. Eğitici ve öğretici kitap seçmeniz doğru bir kitap seçimi yaptığınızı kanıtlar.

Çocukların Geleceğini Kitaplarla İnşa Edin

Çocuklara verebileceğiniz en büyük armağan kitap okuma sevgisidir. Okuma yazmayı öğrendikten hemen sonra gelen kitap okuma kapılarının çocuklara açılması küçük yaştan itibaren aşılanması gerekmektedir. Günümüzde gelişen teknolojinin artması sebebiyle telefonlara,tabletlere,bilgisayarlara daha düşkün olan çocuklarımıza kitap okumanın önemini sürekli hatırlatmamız gerekmektedir. Kitap okuyan çocuk olaylara daha perspektif pencereden bakar ve önyargıları daha çabuk kırılır ve empati yeteneği kazanır. 

© 2024 dnzkirtasiye.com All rights reserved.

dnzkirtasiye.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır