google-site-verification=s97ayA1uqQf0xdi5YQtV6DGDrXumjttgLjGKcNU3zFs

600₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kapat

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Adel4
  • Dönmezler33
  • Eastpak6
  • Hakan Çanta27
  • Jacbag1
  • Lol11
  • Ümit1
  • Umur14
  • Yaygan15
Renk
  • Renkli 102
Fiyat (TL)
-

ÇANTALAR

ÇANTALAR
Limit:
112 sonuçtan 49 ile 72 arası görüntüleniyor.

Çantalar

Çantalar hayatımızı kolaylaştıran en önemli aksesuarlardan biridir. Farklı amaç ve ortamlar için üretilen çok sayıda çanta modelleri bulunmaktadır. Kumaşı, tasarımı, boyutu gibi birçok farklı özelliklere sahip çantalar her yaşa ve her kesime hitap eder. Çantaların en çok dikkat edilen özelliği tasarımlarıdır. Tasarımlarıyla birçok insanı cezbeden modeller bulunmaktadır. Tasarımlarından sonra en çok dikkat edilen bir diğer özellik ise kullanılan malzemelerdir. Çantaların kaliteli olması uzun ömürlü kullanım için oldukça önemlidir. Modeller arasında kullanım amacına ve ortamına göre farklılıklar bulunmaktadır. Örneğin okula giden bir öğrenci için sırt çantası idealdir. İş yerinde kullanılan çantalar veya günlük hayatta kullanılan çantalar kişinin zevkine göre veya kıyafet uyumuna göre farklılık gösterebilmektedir.

Çantalarda Kullanılan Malzemeler 

Hayatımızı kolaylaştıran bu önemli aksesuar olan çantalar için bir diğer önemli kısım ise ürün yapımında kullanılan malzemelerdir. Çantaların uzun süre kullanılması kullanıcılar için büyük önem arz etmektedir. Bundan dolayı kullanılan malzemelerin kaliteli ve dayanıklı olması gerekmektedir. Kaliteli ve dayanıklı çantalar kullanılırken kopma, sökülme gibi sorunlar çıkarmaz ve eskimiş gibi gözükmez. Tercihinize göre birçok farklı malzemelerden üretilmiş, sağlığa zararlı malzeme olmayan ve farklı tasarımları ile sizlere hitap eden çanta modelleri için dnzkirtasiye.com web sitemizdedir.

Çanta Fiyatları 

Sürekli yenilenen modeller ve farklı tasarımları olan çantalar için fiyatlarda değişiklik veya artış olabilmektedir. Her yaşa ve her kesime hitap eden çanta modelleri aynı zamanda birbirinden farklı özelliklere de sahiptir ve kullanılan malzemeler farklı olabilmektedir. Bundan dolayı fiyatlarda farklılık söz konusu olabilir.Çantaları birbirinden farklı kılan en önemli özellikleri şüphesiz tasarımlarıdır. Tasarımlarda kullanılan malzemeler kumaşlarının dokusu gibi unsurlar fiyatlar da farklılık yaratabilmektedir.

Kaliteli ve Güvenilir Çantalar Nereden Alınmalıdır? 

Çanta alışverişlerinde nereden alışveriş yapıldığı çok önemlidir. Satın almak istediğiniz ürün açıklamaları, ürünün görseli ve gelen ürünün birebir olması gerekmektedir. Güvenle alışveriş yapmak için dnzkirtasiye.com tam sizler için olan bir web sitesidir. Her yaşa ve her kesime hitap eden çanta modelleri için dnzkirtasiye.com ayrıcalığı her an sizlerle. Hayallerindeki ürüne ulaşmak için yapman gereken sitemize göz atmak ve sipariş oluşturmak.

© 2024 dnzkirtasiye.com All rights reserved.

dnzkirtasiye.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır